SHOW

VÅRA SHOWER

Vår musikaliska bredd öppnar upp för många möjligheter men för att göra det enkelt för er som vill boka oss, så har vi tagit fram tre paket att utgå ifrån. Ni kan givetvis också kontakta oss och ge lite info om ert evenemang så kommer vi med förslag på innehåll som kan göra er kväll magisk!

Allt hänger ju på vad man vill uppnå med tillställningen; stilfull bankett, publikbus eller klackarna i taket? Många av våra tidigare kunder har valt något av våra paket här nedan som utgångspunkt.

FOLKLIGT & FESTLIGT:

4E26AF69DE6A4CE98B1887F805B5400A

Välkända låtar där publiken står i fokus och gärna sjunger med, deltar i spontan musikquiz och om så önskas andra roliga upptåg som passar publiken eller evenemanget.

ROCKIGT & RIVIGT:

grace11

Vill ni ha drag och tempo? Shownummer med fokus på rock och pop med lite mer lack och läder och en massa hits från bl. a Tina Turner, Pink, och AC/DC. Här brukar det ofta bli klackarna i taket!

CLASSY & FLASHY:

classy_pink

Stilfulla sångnummer, glitter och glamour. Vi bjuder på jazz, soul, powerballader och lite välkända opera-inslag som pricken över i’t. Du kan luta dig tillbaka och njuta av stämningsfull underhållning.